Adminisztratív dolgozóknak

 

Kedves Pályázó!

PANNÓNIA ÖSZTÖNDÍJPROGRAM

STAFF TRAINING (STT)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2024/25. TANÉV KÉPZÉSI CÉLÚ MUNKATÁRSI MOBILITÁSRA

ADMINISZTRATÍV DOLGOZÓK és OKTATÓK RÉSZÉRE

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2024/2025. tanévre képzési célú munkatársi mobilitási programban való részvételére.

A személyzeti képzést 2024.09.09 – 2024.12.13. közötti intervallumban megvalósítandó.

A pályázat célja:

Képzési célú munkatársi mobilitás esetén a pályázó munkatárs egy külföldi felsőoktatási partnerintézménynél, vállalkozásnál vagy más releváns munkahelyen részt vehet olyan képzési tevékenységben, ami meghatározó a felsőoktatási intézménynél végzett mindennapi munkája szempontjából. A képzés megvalósítható képzési események, szakmai látogatások vagy megfigyelési időszakok formájában is. A konferenciákon történő passzív részvétel nem minősül képzési célú munkatársi mobilitásnak.

Pályázhat oktató is, valamint a PTE fenntartásában működő köznevelési intézmény tanára is, amennyiben nem oktatási tevékenység megvalósítására vonatkozik a pályázata.

Bővebb információt a pályázati felhívásban olvashatnak. 

Kapcsolat:

A pályázatok elkészítésével kapcsolatos kérdésekben a kari koordinátorok, illetve Németh Judit intézményi koordinátor áll rendelkezésükre. Amennyiben a pályázónak további információkra van szüksége az adott partner egyetemről, keresse a kari koordinátort is, illetve jelentkezési szándékáról e-mailben értesítse a kari koordinátort a pályázó.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!